Agenda

Tentoonstelling in Lokaal 54 Terneuzen

Riena en Martin exposeren, samen met zes andere kunstenaars, tijdens de Eindejaarstentoonstelling van 21 oktober t/m 21 december 2020 in galerie/atelier en kunstcafé Lokaal 54 aan de Nieuwstraat 54 in Terneuzen. Beiden tonen elk acht werken op de centrale panelen in de mooie expositieruimte van galeriehouder Anne Mannaerts. Anne toont in Lokaal 54 haar permanente expositie van haarbeelden en van schilder Roeland van der Kley is zijn Zeeuwse collectie te zien.

Expositie zaal Markant in Wouw (NB)

Riena en Martin Valkhoff exposeren, samen met keramiste Nathalie Buijs-Vrienten, van 19 juli t/m 27 september 2020 in zaal 'Markant' aan de Markt 14 in Wouw. Een selectie van 24 schilderijen zijn iedere zondag van 14:00-17:00 uur te zien. De toegang is gratis. De tentoonstelling is georganiseerd door Stichting Cumawo.

Vanwege de 1,5 meter (Corona) voorschriften is in de zaal een looproute aangegeven en kunnen tijdens de expositie 15 personen per keer toegelaten worden. Het toilet en de lift zijn buiten gebruik. Zaal Markant is op de eerste etage en is bereikbaar via de stenen trap.